Home Isolatie

Isolatie

Isolatie is altijd een verstandige investering. U bespaart geld en energie vanaf dag 1, wat goed nieuws is voor uw portemonnee en het milieu. Maar hoeveel zal mijn isolatieproject mij kosten? De marktprijzen voor het isoleren van uw huis hangen af van verschillende factoren. Enerzijds is er de keuze van het isolatiemateriaal. Sommige materialen zijn duurder dan andere, maar hebben ook specifieke eigenschappen. Anderzijds is er de keuze van wat u wilt isoleren (dak, vloer, gevel, kruipruimte). Wilt u isoleren aan de beste prijs-kwaliteit? Vergelijk dan zeker verschillende offertes. U krijgt professioneel advies voor uw specifieke situatie. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Overzicht per type

  • Materiaalprijs van isolatie: Bij isolatie is de prijs van het isolatiemateriaal van groot belang. Kies een duurzame optie en laat u begeleiden door professionals. Hier kunt u zich alvast inlezen over de verschillende isolatiesoorten en materialen.
  • Prijs volgens type isolatie
    • Dakisolatie: De prijs van dakisolatie van een hellend dak hangt van heel wat factoren af. Is uw dak nog in goede staat? Hebt u een dakwerker nodig of kunt u direct isoleren? Ontdek hier alles over het isoleren van hellend dak.
    • Gevelisolatie: Voor gevel- of buitenmuurisolatie zijn er verschillende opties en al evenveel prijzen. Veel hangt af van hoe uw woning er uit moet zien. Lees hier meer over gevelisolatie en muurisolatie.
    • Vloerisolatie: Een geïsoleerde vloer geeft een aangenaam gevoel om over te wandelen en verhoogt uw wooncomfort.
    • Kruipruimte-isolatie: Oudere huizen beschikken vaak over een ongeïsoleerde kruipruimte onder de vloer. Deze laten isoleren zal uw energiefactuur verlagen.
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u te isoleren?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.