Home Ramen en deuren

Ramen en deuren

Met nieuwe ramen en deuren kunt u snel besparen op uw energiefactuur. Maar het plaatsen van nieuwe ramen en deuren gaat echter gepaard met een flinke investering. Het is dus van belang dat u een aantal aandachtspunten goed doorneemt. De materiaalkeuze, raamtype en glassoort maken zodoende deel uit van de factoren die de uiteindelijke prijs zullen bepalen. Op verbouw-prijzen.be geven we u een overzicht van de huidige prijzen in 2018.

Ramen en deuren: Factoren die de prijs beïnvloeden

    • Materiaalkeuze ramen en deuren: Het materiaal dat u kiest zal het meeste invloed hebben op de prijs van uw nieuwe ramen en deuren. Zo kan u kiezen uit PVC, hout, aluminium of staal. PVC is het goedkoopste materiaal, maar geniet u liever van een landelijke stijl? Dan is hout de beste optie.
    • Glassoort ramen en deuren: Dubbel glas is een standaard geworden. Wilt u uw woning echter nog beter isoleren? Ga dan onmiddellijk voor hoogrendementsglas (HR++). Het impact op uw energiefactuur zult u ook daadwerkelijk voelen.
    • Type ramen en deuren: Schuiframen, Draai-of kiepramen, binnen of buitendeuren,... Elk van deze opties zal ook uw totaalprijs beïnvloeden.

Wilt u uw ramen en deuren vervangen?