Home Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Een vochtprobleem in huis? Dit heeft niet alleen gevolgen op uw woning maar ook op uw gezondheid. De oorzaken van vocht zijn uiteenlopend. Belangrijk is vooraf een grondige vochtanalyse te laten uitvoeren voor de juiste oplossing. De prijs van uw vochtbestrijding zal zodoende afhankelijk zijn van de techniek die gebruikt zal worden. Op verbouw-prijzen vindt u hierover een volledig overzicht terug.

Vochtbestrijding: Prijs en methodes

  • Prijs muren injecteren: Heeft u last van opstijgend vocht, dan wordt meestal de optie genomen om de muren te injecteren. Deze prijs begint gewoonlijk vanaf € 100 maar kan hoger oplopen afhankelijk van de hardnekkigheid van het vochtprobleem.
  • Prijs muren impregneren: Sijpelt er na een felle regen vocht door uw woning? Tegen dit vochtprobleem is het impregneren van de buitenmuren een efficiënte oplossing. Met een gemiddelde prijs van € 8 à € 12 per m² is uw probleem van de baan.
  • Prijs muren onderkappen: Doordat breekwerken uitgevoerd moeten worden, wordt deze techniek wordt meestal verkozen bij grondige renovaties. De prijs voor deze methode bedraagt gewoonlijk € 100 à € 150 per lopende meter.
  • Prijs kelderdichting: Vocht in kelder? Gewoonlijk is dit te wijten aan opstijgend grondwater. Kelderdichting kan uw redding zijn, maar hou wel rekening met het kostenplaatje dat zich tussen de € 4.000 en € 10.000 bevindt.

Vochtprobleem oplossen?