Home Elektriciteit

Elektriciteit

Heeft u juist gebouwd en dienen de elektriciteitswerken nog uitgevoerd te worden? Renoveert u en moet u alle stopcontacten vervangen? Vergis u niet, dit zijn werken die de nodige kennis vragen. Slechte uitgevoerde elektriciteitswerken kan onherstelbare schade veroorzaken. Beroep doen op een ervaren elektricien is dus de boodschap. Vraagt u zich af wat de prijzen voor deze werken zijn? Prijs materialen, werkuren, extra kosten,... Wij leggen het allemaal uit.

Elektriciteit: Welke werken?

  • Prijs vernieuwing elektrische installatie: Hebt u een nieuw huis gekocht maar is de elektrische installatie verouderd? Dan is de kans groot dat deze afgekeurd wordt. Een ervaren elektricien zal deze installatie vernieuwen en ervoor zorgen dat je woning volledig voldoet aan de wettelijke normen.
  • Prijs uitbreiding elektrische installatie: Voorziet de woning niet aan jouw elektriciteitsbehoeften, dan kan een uitbreiding van de elektrische installatie een optie zijn. Dit gebeurt o.a. door het plaatsen van één of meer stroomkringen.
  • Prijs keuring elektriciteitHet is niet meer dan logisch dat elke elektrische installatie, die u vernieuwt of wijzigt, gekeurd moet worden. Maar wat is nu de prijs van zo'n elektriciteitskeuring?
  • Prijs kleine elektriciteitswerken: Nieuw stopcontact? Nieuwe verlichting? Voor alle kleine en middelgrote werken kan u ook bij uw elektricien terecht.

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien?