Home Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

De gevel is het visitekaartje van uw huis. Met gevelrenovatie geeft u uw gevel een compleet nieuwe uitstraling. Bovendien beschermt een schoon en propere gevel uw woning tegen de wisselende weersomstandigheden. Het kan echter voldoende zijn om enkel de gevel te reinigen. Wilt u uw gevel echter nieuwe look geven, dan kan u kiezen uit één van de talrijke gevelbekledingen, waaronder crepi, spuitkurk,....

Gevelrenovatie: Mogelijkheden en prijs

  • Prijs gevelreiniging: Wenst u geen grote werken uit te voeren aan uw gevel? Dan is een gevelreiniging sterk aangeraden. Verschillende technieken zijn hiervoor mogelijk, afhankelijk van de staat van uw gevel.
  • Prijs gevelrenovatie: Bij gevelrenovatie hoeft u niet altijd het ergste te denken. Kleine herstellingen kunnen voldoende zijn om uw gevel weer op te knappen. Het schilderen en coaten van de gevel behoort zo tot de mogelijkheden.
  • Prijs gevelbekleding: Wilt u de uitstraling van uw gevel volledig vernieuwen? Hout, PVC, steenstrips, crepi, spuitkurk,.... De verschillende soorten gevelbekleding zijn uiteenlopend.

Uw gevel renoveren of reinigen?