Home Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Hoe onbelangrijk een schoorsteen ook blijkt te zijn, zijn goede werking is essentieel. Een jaarlijkse schoorsteenreiniging kan u o.a. voor heel wat problemen behoeden. Maar let op: Het kan ook nodig zijn om een grondige schoorsteenrenovatie uit te voeren. Maar wat is nu de prijs van zo'n schoorsteenrenovatie? Hoeveel kost het om enkel uw schoorsteen te reinigen? Ontdek op verbouw-prijzen meer over de richtprijzen voor zowel schoorsteenrenovatie als schoorsteenvegen.

Schoorsteenrenovatie: Prijs en mogelijkheden

  • Prijs schoorsteenvegen: In een schouw blijven steeds brandbare roetresten achter. Laat u uw schoorsteen niet jaarlijks reinigen, dan is een schouwbrand of CO-vergifting onoverkomelijk. Geen nood, de prijs van een schoorsteenveger is binnen het handbereik van iedereen.
  • Prijs schoorsteenrenovatie: Buiten een schoorsteenreiniging controleert u best jaarlijks ook de staat van uw schouw. Een schoorsteen die in elkaar stort kan namelijk heel wat schade veroorzaken aan uw dak. Schoorsteenvoegen, hydrofoberen, roetschuif plaatsen,... Wij lichten alle schoorsteenwerken en hun prijs uit.
  • Prijs rookkanaal schoorsteen: Geniet u in de winter graag van uw houtkachel of uw open haard? Dan is een goed en betrouwbaar rookkanaal geen overbodige luxe. Rookkanalen bestaan in verschillende maten en prijzen. Voor de juiste keuze bekijkt u best even ons overzicht.

Uw schoorsteen vegen of renoveren?