Home Renovatieproject: bereken online de kosten Prijs van ramen laten berekenen? Ontvang gratis exacte prijsoffertes

Prijs van ramen laten berekenen? Ontvang gratis exacte prijsoffertes

Wil je nieuwe ramen plaatsen en de richtprijs online berekenen? Dat kan. Maak gratis gebruik van ons online offerteformulier en ontvang een exacte prijsofferte op maat. Je geeft aan hoeveel en wat voor ramen je wilt laten plaatsen en onze specialisten zullen gratis een richtprijs berekenen voor je project.

Richtprijs ramen online berekenen

Je kan via ons offerteformulier gratis offertes aanvragen bij erkende raamplaatsers. De prijsberekening is volledig gratis en vrijblijvend.

Witte nieuwbouwwoning met nieuwe ramen en deur

Gemiddelde richtprijs nieuwe ramen

Een huis uitrusten met nieuwe ramen kost al snel € 8.000 à € 25.000. Gebruik als richtlijn € 100 per m² raamoppervlak. Maar veel hangt af van welk type schrijnwerk je gebruikt en wat de afmetingen zijn van de ramen. Maak gebruik van ons gratis online offerteformulier om een gepersonaliseerd resultaat te verkrijgen.

Richtprijs ramen per m²

Een nieuw raam in hoogrendementsglas kost ruwweg € 100 per m² raamoppervlak. Maar net zoals bij de algemene richtprijs verschilt dit sterk naargelang het schrijnwerk en de afmetingen. Maak gebruik van onze raam simulator om een exacte richtprijs voor je project te krijgen. Afhankelijk van het gewenste soort raam zal de specialist je een ander resultaat geven. Je kan ook een vergelijking tussen verschillende soorten vragen

Laat de richtprijs voor je project gratis berekenen
Contacteer gratis en vrijblijvend meerdere specialisten uit je buurt
arrow Ontvang offertes

Subsidie of premie nieuwe ramen

Zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië bestaan er subsidies en premies voor wie nieuwe ramen plaatst. Vul je gegevens in op het offerteformulier en wij berekenen direct welk bedrag aan premies je kan verwachten in je regio. Geef daarom wel het juiste adres van je woning door.

Vergelijk prijzen voor de installatie van nieuwe ramen en bespaar kosten

Vaak gestelde vragen over nieuwe ramen

Hoe worden de prijzen voor nieuwe ramen berekend?

+
De prijzen worden berekend op basis van gemiddelde prijzen uit de sector. We houden rekening met de oppervlakte van je ramen, het materiaal, het type glas (lees hier meer over de prijs per soort beglazing) dat je wenst en geven je een richtprijs voor de werken.

Ben ik verplicht offertes aan te vragen om de prijs voor nieuwe ramen te ontdekken?

+
Om een correct beeld te krijgen op de kosten van nieuwe ramen laat je best exacte prijsoffertes maken. Ramen offertes vergelijken is volledig vrijblijvend en gratis. Je bent dus niet verplicht om met een specialist samen te werken na het ontvangen van de prijsofferte.

Hoeveel zal mijn raamproject afwijken van de richtprijs?

+
Dat is moeilijk te voorspellen. Uiteindelijk hangt veel af van de situatie ter plaatse. Als de plaats waar de ramen geplaatst moet worden moeilijk bereikbaar is zal de expert extra werkuren moeten doorrekenen. Of misschien moeten er een gat in de muur gemaakt worden? In elk geval kan je pas een juiste prijsinschatting krijgen als je offertes laat opstellen door meerdere raamexperts.

Kan ik advies van een raam vragen?

+
Ja, in de calculator krijgt je de vraag of je advies wilt van een raamexpert. Indien je dit aanklikt zullen wij voor jou op zoek gaan naar erkende raamexperts (deze dienst is volledig gratis). Je kunt ook steeds direct offertes ramen en deuren offertes vergelijken.

Vraag gratis offertes aan meerdere raamspecialisten en vind ramen op maat van elk budget

Benieuwde wat de installatie van nieuwe ramen jou kost? Neem gratis contact op met raaminstallateurs uit je buurt. Je ontvangt vrijblijvende prijsoffertes die je kan vergelijken om zo de beste prijs te vinden.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.