Veranda offertes

Eeuwen geleden bouwden kasteelheren een oranjerie om te pronken met hun collectie exotische planten die werden meegebracht uit de koloniën of andere verre bestemmingen. Vandaag is een veranda veel meer dan een ruimte om planten te laten overwinteren. Het is een leefruimte waar u het hele jaar door kan vertoeven. Ook kan vrijwel iedereen opteren voor een veranda als uitbreiding van zijn bestaande woning, en dus niet alleen kasteelheren.

Bovendien hebt u een ruime keuze aan stijlen en afmetingen, die volledig op maat van uw woning wordt ontworpen en gebouwd.

Overweegt u om een veranda te laten bouwen? Vergelijk hier gratis en geheel vrijblijvend tot 5 offertes van verandabouwers in uw buurt.

veranda offertes vergelijken

Geniet zomer en winter van uw veranda

Een veranda biedt tal van voordelen, u haalt meer zonlicht in huis, u creëert het hele jaar door een buitengevoel en de waarde van uw woning stijgt. Toch blijft het een hele investering.

Er zijn naast de oppervlakte nog andere factoren die de prijs beïnvloeden.

  • Het type veranda: u vindt een brede waaier van veranda’s op de markt vandaag, zoals: de woonveranda waar u het hele jaar door kan leven en genieten, een pergola enzovoort.
  • De stijl: verkiest u strak en modern? Of hebt u bijvoorbeeld liever Victoriaans met veel details? Naast het type is ook het ontwerp van uw droomveranda een keuzebepalende factor.
  • De materialen: er zijn tal van materialen waaruit uw veranda kan opgebouwd worden: hout, pvc, aluminium, diverse soorten glas en nog veel meer.

Om u alsnog een idee te geven van de kostprijs van een veranda, kunnen we zeggen dat u vanaf 7.000 euro een kleine standaardveranda plaatst. Wil u een echte woonveranda bouwen op maat van uw woning? Dan betaalt u gemiddeld zo’n 20.000 euro.

Bekijk zeker ook het prijsoverzicht van veranda’s en ontdek alle opties voor een veranda binnen uw budget.

Heeft u extra info en advies nodig? We brengen u graag in contact met enkele ervaren verandabouwers/-experts in uw regio. Vergelijk de verschillende veranda offertes die u ontvangt en maak zo uw keuze.