Veranda offertes

Enkele eeuwen geleden bouwde men een oranjerie om te pronken met exotische planten die werden meegebracht uit de koloniën of andere verre bestemmingen. Tegenwoordig is een veranda veel meer dan een ruimte om planten te laten overwinteren, het is ook een leefruimte waar u het hele jaar door kan vertoeven. U kan kiezen tussen een groot aanbod aan verschillende stijlen en formaten, die volledig op maat van uw woning wordt ontworpen en gebouwd.

Overweegt u een veranda te laten bouwen? Vergelijk gratis en vrijblijvend tot 5 veranda offertes

Offerte veranda: vergeljik de prijzen

Geniet zomer en winter van uw veranda

Een veranda biedt tal van voordelen, u haalt meer zonlicht in huis, u creëert het hele jaar door een buitengevoel en de waarde van uw woning stijgt. Toch blijft het een hele investering. Het is ook moeilijk te zeggen wat de gemiddelde kostprijs van een veranda is. Er zijn namelijk naast de oppervlakte nog een aantal andere factoren die hier een invloed op hebben.

  • De soort veranda: Er zijn verschillende soorten veranda’s, zoals de woonveranda waar u het hele jaar door van kan genieten, een uitbouw van uw keuken, een pergola…
  • De stijl: uw keuze voor strak en modern of voor Victoriaans met veel details speelt ook een grote rol.
  • De materialen: Er zijn veel verschillende materialen waarmee uw veranda kan gebouwd worden: hout, PVC, aluminium, verschillende soorten glas…

Als we dan toch proberen er een prijs op te plakken, kunnen we zeggen dat u vanaf €7000 een kleine standaardveranda kan hebben. Als u een echte woonveranda wil bouwen op maat van uw woning, dan betaalt u gemiddeld rond de €20 000.

Nog wat meer overtuiging nodig? Bekijk dan zeker even ons prijsoverzicht en ontdek hoe u kunt investeren in een veranda binnen uw budget. Heeft u nog meer info en advies nodig? Dan brengen we u graag in contact met enkele ervaren verandaexperts uit uw regio. Ontdek snel uw prijs en vergelijk verschillende veranda offertes!