Dakrenovatie prijs berekenen

Wilt u uw dak renoveren en de richtprijs online berekenen? Dat kan. Maak gratis gebruik van onze online calculator en bereken de richtprijs voor uw dakrenovatieproject. U geeft aan wat voor dakwerken u wilt laten uitvoeren en de calculator zal een richtprijs berekenen voor uw project en berekent renovatiepremies u kan krijgen (de calculator zal afhankelijk van uw woonplaats de premies van Vlaanderen, Brussel of Wallonië weergeven). Ontdek snel meer over:

  1. Richtprijs online berekenen (Gratis)
  2. Gemiddelde richtprijs dakwerken
  3. Prijs dakbedekking
  4. Renovatiepremies dakrenovatie
  5. Vaak gestelde vragen over de calculator

Richtprijs online berekenen

De berekening is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt via de calculator ook gratis offertes aanvragen bij erkende dakwerkers uit het Bobex-netwerk (dit is niet verplicht en elke aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend).

Prijs | Premies berekenen | Vrijblijvende offertes (gratis en optioneel)

Gemiddelde richtprijs Dakrenovatie

Een dak volledig renoveren kost al snel €15.000 tot  25.000. Een juiste inschatting maken of een algemeen gemiddelde richtprijs voor dakrenovatie geven is echter moeilijk.

Prijs dakbedekking

Een grote kost in dakrenovatie is de dakbedekking. De calculator houdt rekening met de prijs voor EPDM dakbedekking, de prijs van dakpannen en de prijs van ander dakmateriaal (afhankelijk van uw keuze).

Renovatiepremies dakrenovatie

Afhankelijk van het adres dat u opgeeft in de calculator krijgt u een premie-overzicht van premies in Vlaanderen, Wallonië of Brussel. In elke regio zijn er verschillende renovatiepremies beschikbaar en is er een extra premie indien u uw dak ook isoleert.

Vaak gestelde vragen over de dakrenovatie calculator

  • Hoe worden de prijzen berekend? De prijzen worden berekend op basis van gemiddelde prijzen van dakrenovaties. We houden rekening met de oppervlakte van uw dak, het type dak en de aard van de werken.
  • Ben ik verplicht offertes aan te vragen? In de calculator krijgt u de mogelijkheid offertes aan te vragen. Offertes voor dakwerken vergelijken is volledig vrijblijvend en gratis. Indien u geen offertes wenst of nodig heeft, kunt u dit aanduiden in de calculator. Indien u wel offertes zoekt, zullen wij voor u op zoek gaan naar geschikte dakwerkers voor uw aanvraag, dit is steeds gratis en vrijblijvend.
  • Hoeveel zal mijn project afwijken van de richtprijs? Dat is moeilijk te voorspellen. Uiteindelijk hangt veel af van de situatie ter plaatse. Zijn de balken nog in goede staat, is het dak vlot bereikbaar,… In elk geval kunt u pas een juiste prijsinschatting krijgen als u offertes laat opstellen door meerdere dakwerkers. Zijn de offertes toch wat boven uw budget? Lees dan zeker dit artikel: “Goedkoper je dak renoveren: tips en advies”.
  • Kan ik advies van een dakwerker vragen? Ja, in de calculator krijgt u de vraag of u advies wilt van een dakwerker. Indien u dit aanklikt zullen wij voor u op zoek gaan naar erkende dakwerkers (deze dienst is volledig gratis en loopt via het Bobex-netwerk). U kunt ook steeds direct offertes Dakwerkers vergelijken.

Bereken zelf uw richtprijs online: