Home Ventilatie

Ventilatie

Goede ventilatie is in elke woning onontbeerlijk. Enkel de ramen openzetten is niet voldoende (en niet eenvoudig in de winter). Een efficiƫnt ventilatiesysteem is dan een absolute must. Vandaag de dag bestaan er al heel wat verschillende ventilatiesystemen die uw woning van een goede luchtcirculatie kunnen voorzien. Op verbouw-prijzen.be geven we u een overzicht van alle ventilatiesystemen, hun prijs en regelgeving.

Ventilatie: Alles wat u moet weten

  • Prijs soorten ventilatiesystemen: Ventilatiesysteem A,B,C of D. De installatie van het juiste ventilatiesysteem hangt volledig af van uw noden, persoonlijke voorkeuren en budget.
  • Prijs onderhoud ventilatiesysteem: Wilt u dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft renderen, dan is het noodzakelijk deze een regelmatige onderhoudsbeurt te geven. En de prijs? Goedkoper dan u denkt.
  • Prijs ventilatie onderdelen: Elk toestel vertoont weleens een defect. Verstopte ventilatiefilter, defect ventilatierooster, nieuwe ventilatie unit, ... Ontdek hier de prijs voor alle ventilatie onderdelen.
  • Regelgeving ventilatiesystemen: Dat u nu een nieuwe woning bouwt of een grondige renovatie uitvoert, sinds 2006 bent u wettelijk verplicht een ventilatiesysteem te installeren. Wij leggen u alles uit over de regelgeving en verplichtingen.

Een nieuwe ventilatiesysteem installeren?

Wilt u meer informatie over ventilatiesystemen en hun prijzen? Vul ons aanvraagformulier in en wij brengen u in contact met ventilatiespecialisten. Zij contacteren u om een afspraak ter plaatse te maken. Tijdens het bezoek bieden ze u professioneel advies en werken ze een gratis offerte uit. U hoeft enkel nog te vergelijken en het beste voorstel te kiezen. Simpel, toch?

Deze dienst is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.