Home Dakwerken

Dakwerken

Uw dak renoveren, onderhouden of vernieuwen? Het is een investering die de moeite loont. De prijs is echter afhankelijk van de werken die uitgevoerd dienen te worden. In sommige gevallen is het voldoende om enkel uw dakbedekking te vervangen. Anderzijds kan het noodzakelijk zijn om het volledige dak te vernieuwen. Ontdek hier alles over de prijzen van de verschillende dakwerken en hoe u hierop kunt besparen.

Prijs per type dakwerk

    • Prijs nieuwe dakbedekking: Verkeert uw dakconstructie nog in degelijke staat? Dan is het genoeg om enkel de dakbedekking te vervangen. EPDM, groendak, zinken dakbedekking,... Vind hier uw prijs terug per soort dakbedekking.
    • Prijs nieuw dak: Is uw dakconstructie ook aangetast? Dan zal het volledig dak vernieuwd moeten worden. Dit betekent dat u zowel de dakconstructie als de dakbedekking zult moeten vervangen.
    • Prijs renovatie schuin dak: Hellende daken zien we overal terug. Maar wat als deze aan onderhoud of reparatie toe is? Dakpannen vervangen, nieuwe dakbedekking, ... Ontdek ons prijsoverzicht.
    • Prijs renovatie plat dak: Bij een beschadigd plat dak ontstaan dikwijls lekkages. Nieuwe EPDM laag, bitumen vervangen of een volledige vernieuwing van het plat dak? Op deze pagina ontdekt u meer over de verschillende mogelijkheden en de prijs voor de renovatie van uw plat dak.

Een nieuw dak plaatsen of dakwerken laten uitvoeren?