Veranda prijs berekenen

Wilt u de prijs van uw veranda online berkenen? Dat kan. Maak gratis gebruik van onze online calculator en bereken de richtprijs voor uw veranda. U geeft aan wat voor veranda u zoekt en de calculator zal een richtprijs berekenen voor uw project.

Richtprijs online berekenen

De berekening is volledig gratis en vrijblijvend. U kunt via de calculator ook gratis offertes aanvragen bij veranda-experts uit het Bobex-netwerk (dit is niet verplicht en elke aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend).

Prijs | Simulatie | Vrijblijvende offertes (gratis en optioneel)

Gemiddelde richtprijs veranda

Een veranda heeft kost al snel €15.000 à  20.000. Maar een prijs per m² is niet volledig correct. Zo hangt veel af van hoeveel zijden glas er aan de veranda zijn, welk soort glas u kiest en welk soort materiaal u kiest. Maak gebruik van onze gratis online calculator om een gepersonaliseerd resultaat te verkrijgen.

Richtprijs veranda per m²

Een veranda kost ruwweg €1.000 per m². Maar net zoals bij de algemene richtprijs verschilt dit sterk naargelang het type veranda en de aard van de werken. Maak gebruik van onze veranda simulator om een exacte richtprijs voor uw veranda-project te krijgen. Ontdek hier enkel echte voorbeelden: “Prijs veranda per m²: voorbeelden“.

Veranda prijs berekenen: meerkost grondwerken

Bij het plaatsen van een veranda moet u vaak een meerkost voor grondwerken rekenen. Tenzij u een oude veranda of een oud gebouw vervangt moeten er dus funderingen en leidingen worden gelegd. In de calculator houden we rekening met deze factor. U krijgt in uw resultaat ook een richtprijs van de grondwerken te zien.

Vaak gestelde vragen over de veranda calculator

  • Hoe worden de prijzen berekend? De prijzen worden berekend op basis van gemiddelde prijzen uit de sector. We houden rekening met de oppervlakte van uw veranda, het materiaal, het type glas dat u wenst en geven u een richtprijs voor de veranda en de eventuele grondwerken.
  • Ben ik verplicht offertes aan te vragen? In de calculator krijgt u de mogelijkheid offertes aan te vragen. Veranda offertes vergelijken is volledig vrijblijvend en gratis. Indien u geen offertes wenst of nodig heeft, kunt u dit aanduiden in de calculator. Indien u wel offertes zoekt, zullen wij voor u op zoek gaan naar geschikte veranda-experts voor uw aanvraag.
  • Hoeveel zal mijn project afwijken van de richtprijs? Dat is moeilijk te voorspellen. Uiteindelijk hangt veel af van de situatie ter plaatse. Als de plaats waar de veranda geplaatst moet worden moeilijk bereikbaar is zal de expert extra werkuren moeten doorrekenen. Of misschien moeten er een aantal leidingen aangelegd worden? In elk geval kunt u pas een juiste prijsinschatting krijgen als u offertes laat opstellen door meerdere veranda-experts. Toch wat hoog? Ontdek dan meer in ons artike: “Hoe de prijs van een veranda drukken?”.
  • Kan ik advies van een expert vragen? Ja, in de calculator krijgt u de vraag of u advies wilt van een veranda-expert. Indien u dit aanklikt zullen wij voor u op zoek gaan naar erkende veranda-experts (deze dienst is volledig gratis en loopt via het Bobex-netwerk). U kunt ook steeds direct offertes veranda offertes vergelijken.