Home Dakwerken Dak vernieuwen

Dak vernieuwen

Is je dak aan het doorzakken of merk je andere problemen aan je dak? Dan laat je best een dakwerker komen om de schade op te meten. Vaak volstaat het al om een kleine herstelling uit te voeren. Het is niet altijd nodig om het volledige dak te vernieuwen. [button id="" style="filled" class="" align="center" link="#bob-form" linkTarget="_self" bgColor="accent1" hover_color="accent1" font="20" icon="checkmark2" icon_placement="left" icon_color=""]Vraag advies en ontvang prijzen op maat[/button]

Dak vernieuwen: soms volstaat een kleine herstelling

Is je dak aan het doorzakken of merk je andere problemen aan je dak? Dan laat je best een dakwerker komen om de schade op te meten. Vaak volstaat het al om een kleine herstelling uit te voeren. Het is niet altijd nodig om het volledige dak te vernieuwen.
  • Dakbedekking vernieuwen: Is de dakconstructie nog stevig genoeg? Dan kan u ook alleen de dakbedekking vernieuwen indien nodig. Houd er rekening mee dat er verschillende opties (artikel soorten dakbedekking) zijn om uit te kiezen.
  • Overzetdak plaatsen: Een overzetdak is een metalen dak dat over een ander dak geplaatst wordt. Bijgevolg zijn er geen afbraakwerken nodig. Wie een pannendak heeft, zal het wel moeten verwijderen. De dakconstructie moet in dit geval wel nog intact zijn.
  • Volledige vernieuwing: Begint het hout te rotten en is het dak bijgevolg aan het doorzakken, dan moet je om veiligheidsredenen het dak zo snel mogelijk laten vernieuwen. Een dergelijke constructie is namelijk niet stabiel.
  • Structuurversterkende maatregelen: Werd er een fout gemaakt bij de vorige dakwerken en merk je dat het dak begint door te zakken? Dan is het niet altijd nodig om het volledige dak te vernieuwen. Soms doen enkele extra balken en planken al wonderen.
[bob_form id=3]