Home Zonnepanelen

Zonnepanelen

Dat de energiefactuur maandelijks een grote hap uit ons budget wegneemt is geen geheim meer. Ondanks de afschaffing van subsidies zijn zonnepanelen nog zeker niet met uitsterven bedreigd. Dit is voornamelijk te danken aan de kostprijs die de laatste jaren aanzienlijk gedaald is. Op verbouw-prijzen geven we je de huidige prijzen van zonnepanelen in 2019 en uitgebreide informatie over het financieel rendement en de terugverdientijd van een fotovoltaïsche installatie.

Zonnepanelen: het financiële plaatje in kaart

  • Prijs zonnepanelen: Zonnepanelen bestaan in verschillende soorten en maten. Ontdek de prijs van amorfe zonnepanelen, monokristallijne zonnepanelen, polykristallijne zonnepanelen, thermische zonnepanelen,...
  • Terugverdientijd zonnepanelen: Wist je dat je je zonnepanelen in 7 jaar kunt terugverdienen? Maar welke factoren bepalen deze terugverdientijd en hoe bereken je deze?
  • Opbrengst zonnepanelen: Zonnepanelen zijn een investering. Op lange termijn win je er echter alleen maar mee. Wij helpen je jouw opbrengst en besparing in te schatten op basis van een simpele berekening.
  • Zonnepanelen kopen: Wil je zonnepanelen kopen dan is vergelijken de boodschap! Op verbouw-prijzen.be helpen we je hierbij een handje.
  • Omvormer voor zonnepanelen: Bij het plaatsen van zonnepanelen heb je ook een omvormer nodig. Maar wat is de kostprijs hiervan?
  • Levensduur zonnepanelen: De levensduur van je fotovoltaïsche installatie zal uiteraard ook een beslissende rol spelen in de opbrengst ervan. Wij zochten de levensduur van de verschillende soorten zonnepanelen even op.
  • Aantal zonnepanelen: Wil je weten hoeveel je fotovoltaïsche installatie zal kosten? Dan dien je eerst te weten hoeveel zonnepanelen je moet en kan plaatsen om in jouw jaarlijks energieverbruik te voorzien

Wil je zonnepanelen plaatsen op je dak?

Vergelijk dan gratis offertes van zonnepanelen installateurs uit uw buurt. Via ons offerteplatform kan je snel en online zonnepanelen offertes aanvragen. Deze aanvraag is bovendien gratis en volledig vrijblijvend! Vraag hier uw gratis zonnepanelen offertes aan.