Home Bouwwerken Prijs Veranda per m²: voorbeelden

Prijs Veranda per m²: voorbeelden

De prijs van een veranda per m² is al snel €1.000, veel hangt af van de materiaalkeuze. De richtprijs voor uw project hangt af van de situatie. Voor een veranda van 20m² moet u rekenen op een kostprijs van ongeveer € 25.000. Maar veel hangt af van het gebruikte materiaal, hoeveel u van plan bent zelf te doen. Hieronder verzamelen we enkele voorbeelden. Zo kunt u de juiste richtprijs bepalen voor uw project

Voorbeeldprijzen veranda’s

Prijs veranda per m2

Aanbouw veranda van 25m²: €800 per m²

Voor een aanbouw met één schuifraam en één vast raam van 25m² betaalden wij ongeveer €20.000. Het uitgraven van de ondergrond hebben we zelf gedaan. De funderingen en het metselwerk werden door een aannemer gedaan. Een dakwerker heeft een plat dak op het geheel geplaatst.

Prijs veranda 40m²: €1.100 per m²

Wij hebben onze veranda met een architect geplaatst hoewel dit niet verplicht was. We hebben gekozen voor een plat dak (en niet voor een glazen dak). In dit dak hebben we door solatube lichtkoepels laten plaatsen. Ruwweg genomen betaalden we €14.000 voor de ruwbouw, €15.000 voor de dakwerken (inclusief 2 lichtkoepels) en €15.000 voor de ramen. Een totaalprijsje van €44.000 dus voor ons projectje.

Glazen veranda van 20m²: €1.500 per m²

Voor een veranda van 5m x 4m waarvan één zijde aansluit aan onze woning betaalden wij €30.000. We wouden een leefveranda die aangenaam warm is in de winter en geen serre-effect heeft in de zomer. Onze tuin is zuidelijk georiënteerd. Na gesprek met een aantal leveranciers kozen we voor zonwerend hoogrendementsglas.

Prijs voor uw veranda berekenen?

Benieuwd naar wat een veranda u zou kosten? Bereken hier de richtprijs voor uw project via onze veranda-calculator. U krijgt direct een richtprijs (gratis en vrijblijvend).

Offertevergelijk Veranda

We hebben deze ervaringen verzameld op basis van offertevergelijkingen via het Bobex-platform. Zelf op zoek naar de juiste prijs voor uw veranda?Vergelijk hier vrijblijvend offertes

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1. Welk type veranda wenst u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.