Home Veranda

Veranda

Een veranda integreert zich perfect in uw woning als extra leefruimte. Niet alleen brengt u meer zonlicht in huis, u geniet ook nog winter en zomer van het uitzicht op uw tuin en verhoogt de waarde van uw woning en leefcomfort. De prijs van een leefveranda varieert echter naargelang de keuze van de materialen, de afwerking en de isolatie. Dit heeft een invloed op de uiteindelijke prijs. Op verbouw-prijzen.be helpen we u met het maken van de beste keuze binnen uw budget.

Veranda: Prijs per soort, stijl en materiaal

  • Prijs per stijl: Streeft u naar de eenvoud van een moderne veranda of valt uw voorkeur meer voor een landelijke stijl? Voor elk wat wils.
  • Prijs per soort: Is de aanbouw van uw nieuwe veranda als extra leefruimte bedoeld? Wilt u er zowel in de winter als in de zomer van kunnen genieten? Of kijkt u meer uit naar een terrasoverkapping of pergola?
  • Prijs per materiaal: Hout, aluminium, PVC, dubbel of hoogrendementsglas? De mogelijkheden zijn breed. Lees hier alles over de prijs per soort materiaal en bereken de prijs voor uw droomveranda.

Richtprijs berekenen?

Benieuwd naar de prijs van een veranda? Bereken hier de richtprijs voor uw project via onze calculator. U krijgt direct een richtprijs (gratis en vrijblijvend).

Een nieuwe veranda plaatsen?

Een veranda laten bouwen is een zware investering. Ga dus niet over één nacht ijs, maar denk goed na over wat u wilt. Het is dus zeker een goed idee om verschillende verandabouwers te contacteren en uw plannen voor te leggen. Het is dan aan hen om u een eerlijk voorstel te doen. Vergelijk de voorstellen en ga voor het voorstel waar u zich het best bij voelt! Wilt u eerst en vooral een indicatie van het budget? Maak dan gebruik van onze verandacalculator. Onze diensten zijn gratis en volledig vrijblijvend.