Home Veranda

Veranda

Als extra leefruimte integreert een veranda zich perfect aan uw woning. Niet alleen brengt u meer zonlicht in huis, u geniet ook nog winter en zomer van het uitzicht op uw tuin en verhoogt de waarde van uw woning en leefcomfort. De prijs van een leefveranda varieert echter naargelang een aantal factoren. De isolatie, keuze materialen en afwerkingen zullen o.a. een invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Op verbouw-prijzen.be helpen we u met het maken van de beste keuze binnen uw budget.

Veranda: Prijs per soort, stijl en materiaal

  • Prijs veranda stijlen: Streeft u naar de eenvoud van een moderne veranda of valt uw voorkeur meer voor een landelijke stijl? Voor elk wat wils.
  • Prijs soort veranda: Is de aanbouw van uw nieuwe veranda als extra leefruimte bedoeld? Wilt u er zowel in de winter als in de zomer van kunnen genieten? Of kijkt u meer uit naar een terrasoverkapping of pergola?
  • Prijs veranda materiaal: Hout, aluminium, PVC, dubbel of hoogrendementsglas? De mogelijkheden zijn breed. Lees hier alles over de prijs per soort materiaal en bereken de prijs voor uw droomveranda.

Richtprijs veranda berekenen?

Benieuwd naar de prijs van een veranda? Bereken hier de richtprijs voor uw project via onze veranda-calculator. U krijgt direct een richtprijs (gratis en vrijblijvend).
 

Een nieuwe veranda plaatsen?